Boris brudar i Ullared

Hemma igen efter ett dygn i Ullared tillsammans med ett härlig gäng bloggande tjejer, arrangerat av Glamourmamman Nina. Nina hade verkligen tänkt på allt och var en perfekt festfixare!
Det jag inte hade tänkt på var hur pinsamt det var att gå över GeKås parkering med en väska, en handväska, 2 bag in box och en systemkasse i kundvagnen.. 
Vi började med räksallad & rosé innan det var dags för en date med självaste Boris! Frågan är om Boris visste vad han tackat ja till när Nina frågat om han ville ställa upp... Han fick posera med 12 brudar och det var kameror både här och där.. Men han berättade glatt om företagets historia, realityshowen som går på tv (mitt i alltihopa ringde UllaredsKjell på Boris telefon!), lite statistik som att om varuhuset inte skulle fyllas på så skulle det hinna tömmas totalt 3 gånger på en vecka(!!!), om pågående utbyggnad och om sin personalpolitik.


Personalen verkar viktig för Boris och att det ska vara glada medarbetare var tydligt. Det satsas på friskvård och medarbetarna ska känna att de syns. Otroligt imponerande inställning av en man som har 1400 pers under sig tycker jag!

Självklart blev det lite shopping också innan kvällen fortsatte med supergod mat, mello, goodiebags, skratt och de här partypinglorna!
Glamourwannaben Hanna, Glamourmamman Nina, Ingelalala, Maria, Tokmorsan Mira, Mrs Moet Åsa, Meekatt, Camilla, Jenny, Fnulan, Irin och Tina.

Kolla gärna in hos de andra också och glöm inte att tävla om ett Brilliant Smile både hos mig och hos dem!

Gillar

Kommentarer

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror
Det var verkligen en fantastisk helg! Hoppas att vi alla ses snart igen 😊

Kramar
sagabus.blogg.se
Emelie
Emelie,
Sicken helg!! Verkar ju ha varit super alltså! Det är ni så värda!! KRAM
undermyumbrella.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229