Bossig dam, växtvärk eller nattskräck?

Åhh säger jag bara. Och inte på något positivt sätt... L somnade i hyffsad tid igår. Jag la mig också i ganska bra tid, medan J satt uppe. Hade precis somnat till när L började gnällgråta. Jag gick in till henne och hon låg och sparkade med benen och var liksom arg. Svårt att förklara. Jag försökte sätta mig hos henne, men då blev hon ännu argare och skrek mer. Jag fick ingen direkt kontakt med henne, hon bara skrek och sparkade. Till slut blev jag så trött så jag bara gick därifrån och lät J ta över. Hon skrek så att hon började hosta, och ville inte ha sin airomir, men så ville hon ha den... Ja, ungefär så höll det på en lång stund tills hon somnade igen. Men då var jag helt klarvaken.

Försökte sova men det gick inte, så jag gick upp och kollade på ett gammalt Greys istället och käkade en knäckemacka. Jag var uppe tills klockan var över 2 och jag insåg att jag var tvungen att försöka sova igen, även om jag fortfarande inte kände mig sovtrött. Somnade visst till slut, men det var inte helt lätt när klockan ringde vid kvart över 6. Under min nattliga vakentid kom jag iaf på att det kanske är växtvärk hon har? Googlade så klart och hittade även lite om nattskräck som lät liknande L:s uppförande. Frågan är om det är det ena eller det andra? Hon är helt okontaktbar när det händer, vilket det har gjort nu ett par veckor, men jag har inte tänkt så mycket på det som igår.

Som sagt, inte helt mysigt att stiga upp och ännu sämre blev det när L var på ett jättetrist humör och inte alls ville till dagis. Ahh, detta tjat och gråt hela tiden!!! Kom till dagis och där gjorde vi överlämningen ganska kort, men L klamrade sig fast vid mig och skrek så att mitt hjärta höll på att brista. Fy för alltså!

När jag sedan kom för att hämta min buse så ville hon inte hem. Då var hon svår på det hållet istället och jag började bli ganska trött på hennes domderande. Hon somnade iaf i bilen och fick sova i kundvagnen medan jag handlade på Maxi. Vilket jag nog får betala för nu, för hon VILL INTE ALLS sova!! Ahh!!!! Och imorgon ska vi ta spruta nr två direkt på morgonen och jag kan inte för mitt liv förstå hur det ska gå till.....

Gillar

Kommentarer

Louise,
Låter som en jobbig dag OCH natt 😟

Jag kan allt om nattskräck då Ebba hade en rätt "svår" variant av det mellan 2,5 - 5, 5 års ålder ungefär. Det var jobbigt men man lärde sig hantera det på bästa sätt. Jag hade det också som liten, det är lite ärftligt. Nu har hon iaf vuxit ifrån det för längesedan tack och lov. Maila mig gärna om du behöver råd!

Kram och jag hoppas ni får en bättre dag idag och en skön helg.
lollo71.wordpress.com
Camilla,
Du, precis så är min 3 åring. Han vaknar gallskrikande och vrålar att han inte kan gå och har ont i benen. Kanske är det växtvärk....

Trevlig helg på dig
www.blogger.com/profile/052932014806528777
Camilla,
Du, riktigt läskigt vad gällande namnen på familjen....
www.blogger.com/profile/052932014806528777
Min stora son (8år) vaknar med så ibland. Det verkar som det är något han drömer som "väcker" honom. Det går inte att krama eller nåt. Till slut går det över och han kommer aldrig ihåg något dagen efter.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
Rebecca,
Usch vilken natt. Sådär har Celine med gjort i perioder. Hon har drömt rätt mycket så för hennes del har det nog varit nattskräck och visssa nätter har hon sovit två minuter, skrikit tre ochh så har det hållt på hela natten.
Hoppas ni fått sova bra denna natten i alla fall.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Stina,
Åh maten igår lät ju supergod!

Det är säkert trosperiod. Den kan man ju alltid skylla på... Kommer väl hålla i sig tills de flyttar hemifrån 😊

Ha en skön lördag! Nu ska vi snart på kalas, ett imorgon också!

Kram
minbebis.com/blogg/stina/
HUSnrNIO,
Tungt med motiga och tunga dagar och nätter. Hoppas den kommande blir bättre. TACK för din trevliga kommentar hos mig! Ha en bra lördagkväll.
hilajns.blogg.se
Åsa,
Har ine varit med om det men det låter som nattskräck. Min chef har varit med om det, inge roligt sa han!! Helt maktlös och dte blev bara värre när man tog i barnet och så kunde man inte väcka det.
Vet faktiskt inte hur de gjorde. Barn i den åldern drömmer ju så förbaskat så kanske det går över av sig självt. Lycka till 😊
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Ingela la la,
Usch, det låter som om du har fullt upp.. låter riktigt jobbigt.

Vi åker till Sälen om en vecka och stannar hela v 4. Ska bli kul, skönt att få vara tillsammans lite.
När jag kommer hem är det invägning som gäller och så ska jag väl slita lite mer på crossen 😉

Vi får peppa varann!

Kram vännen
www.ingelalala.se
Wojtan ?,
Hej

Emilia har också väldiga sovproblem numera. Kl är innan midnatt nu och hon har redan varit uppe flera gånger.
Mycket mardrömmar och även ont i sina ben.

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se