Bra start & goda vänner

Familjen är på Solsidan. Kom igår kväll och hade trevligt besök av gudfar. Barnens gudfar alltså. Han åkte dock tidigt i morse igen och istället kom familjen Cool på besök med målarkläderna på. Iaf hade maken i familjen det och hjälpte J med att måla bastustugan medan mammorna och barnen ägnade sig åt annat.


Barnen har i princip badat. Hade inte R haft astmahosta i flera dagar och inte fick bada så hade han gjort det. Men det har gått ganska bra att bli blöt genom att kasta stenar i vattnet också.

Supertrevligt med vänner som kommer och umgås och hjälper till under tiden! Barnen har lekt toppenbra - det var bara en kort incident när ett av våra barn knep det andra barnet och det andra barnet slog det första i huvudet. Jodå, så att... Välkommen till Familjen Cirkus!

Nu är jag helt slut - och då har jag ändå inte målat ett endaste penseldrag idag. Visserligen startade jag dagen med en löparrunda. Superhärlig runda i skogen som var mycket energigivande. Tänk om man kunde starta varje morgon så!

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Ja, eller åtminstone en promenad i skogen varje morgon (för lat för att springa).
www.blogger.com/profile/111605893110558312