♥ Bröllopsdag ♥

Spetsbröllop? Kopparbröllop? Eller knypplingsbröllop? Ja, vad heter det när man varit gifta i 13 år?? Jag tycker att spetsbröllop låter trevligt så det kör vi på :-)

För idag har vi varit gifta i 13 år! ♥ 13 år sedan vi gifte oss inför släkt och vänner i kyrkan med den då 2-åriga L som brudnäbb - inte bröllopet i Vegas :-)

De flesta bröllopsdagarna har vi försökt fira lite. I många år har vi åkt till Ystad Saltsjöbad kring bröllopsdagen, det känns lite som en tradition för oss. Och för tre år sedan, när vi firade 10 år, överraskade min man mig med v ä r l d e n s ö v e r r a s k n i n g s f e s t just på YSB.

Även i år hade J planerat in en överraskning för mig, med övernattning. Men vi fick prioritera om och skjuter det på framtiden. Istället ska vi gå ut och äta ikväll, bara vi två. Och det ska bli supermysigt!

Tänk vad vi har hunnit med på dessa 13 år! Eller egentligen på de 22 år som vi varit tillsammans!!! Galet ju, halva våra liv!
Vi har varit i en drös olika länder och upplevt allt ifrån finhotell i Vegas till nattfärjor i Thailand. Vi har varit på massor av konserter, allt ifrån Madonna på Ullevi där J lyckades somna (fast å andra sidan har han somnat på många roliga ställen.. utanför provrummen på Macys i New York, eller på musikalen Rock of ages i Las Vegas tex...) till David Guetta i Vegas eller Smokie i lilla Svängsta. J har gått med på att köpa hund - två gånger - och jag har gått med på diverse motorbåtar genom åren :-) Vi har fått våra två underbara barn 💕 och vi har klarat av att bygga hus (Solsidan) tillsammans. J gasar och jag bromsar.

Vi tycker olika om en massa saker, men vi tycker lika om desto mer :-) Och så tycker vi ju om varandra, vilket är det viktigaste av allt! ❤ Tillsammans är vi oslagbara!

Gillar

Kommentarer