Brooklyn Bridge

Betar av New York-inlägg lite pö om pö. Blev lite osäker, men tror att det är 4 gånger tidigare som J och jag varit i NYC. Första två gångerna var det bara vi två, sedan med barnen och sist med vänner, precis som denna gången. Trots att vi då varit där 4 (?) gånger tidigare så har vi aldrig gått över Brooklyn Bridge. Vi har pratat om det men det har inte blivit av.


Det blev det dock denna gången!
Vi passade på på fredagen när det var fint väder. Vi hade lite småpratat om att kanske cykla över, men det är jag glad över att vi inte gjorde. Alla som cyklade över plingade konstant på ringklockan, eller hade en visselpipa i munnen :-)


Måste vara riktigt enerverande om man faktiskt pendlar med cykel den där sträckan varje dag till och från jobbet till exempel. En massa turister ivägen heeeeela tiden. Jag hade blivit galen!


Det är verkligen ett imponerande bygge! Hängbron sträcker sig från Manhattan till Brooklyn och det är 6 filer för motortrafik och ett eget plan för gående och cyklister.

Vi gick från Manhattansidan över mot Brooklyn, och sedan tog vi tunnelbana tillbaka. Vi ville hinna med ett besök i Central Park också samma dag!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Blir ju inte mindre sugen att åka efter dina inlägg... å tack för tips om frusen mango! Testade det i morse �������������������� Nu ut i ☀️ Kram/Therese