Bubbel och rufs

Jag är verkligen inte van vid att representera längre... Var ute med banken igår och jag säger bara - trött - idag! Lite tungt att öppna korpgluggarna måste jag säga. Men L har sovit borta hos sin kompis för första gången och min vän T har gjort ett hästjobb som haft hand om 3 barn inatt, så jag vill  inte utmana ödet och låta henne vara med busarna för länge. Därav min tidiga uppgång även om jag gärna hade sovit ett par timmar till. Vet inte vems idé det var att halsa direkt ur en Moët & Chandon vid midnatt.. Eller jo, det vet jag, men det var som tur var inte min idé. Och med tanke på att jag var nyktrast i gänget så kändes det lite fjortis måste jag erkänna.

Som sagt har L nu kommit till en ny fas i livet. Igår fick hon följa med sin bästa vän hem från dagis och har alltså sedan sovit där. Hon hade försökt sig på någon fuling igår men den hade inte T gått på. Och när T hade frågat om vi brukar ha balsam i hennes hår hade hon svarat: "Nej, aldrig." fast det hade inte heller T trott på som tur var. Det är en ruffsetuffsa på morgonen med balsam i håret så utan hade det förmodligen varit oborstbart.

Citatet som jag fick på sms, som fick mig att nästan kissa på mig vid tillfället var:
"Lina kan inte äta glass, för hon tål inte gris."
Jag fattar inte hur hon tänkte... och det är inte så att Lina är allergisk mot gris, men det ingår inte i hennes kost. Gris - glass... ingen aning! Nehej, dags att hämta hem min lillskrutta!

Gillar

Kommentarer