Bubbel, takterrass & slagborr

Visst blev det en bubbelskål igår! På takterrassen till råga på allt!
J pratade väldigt snällt med grävmaskinisten utanför vårt hus och fick hjälp att lyfta upp vårt bord till terrassen. Liiite svårt att få upp det tre våningar med väldigt smala trappor annars.. Så när vännerna kom valde vi att ta fördrinken på takrt - och det var så ljuvligt att sitta där att vi nästan inte tog oss ner för att äta middag! :-D

Visst, de där glaspartierna skulle behöva putsas, men det är inte lönt just nu med grävmaskinerna rakt nedanför som smutsar ner varje dag ändå. Och man kan ju välja själv vad man vill fokusera på - smutsiga glas eller en härlig solnedgång! Jag valde det senare och har inget som helst dåligt samvete över det.

Vi pratade, skrattade, åt och pratade ännu mer. Ämnen som Frankrike, kriget (of course), att respektera tider, belysning & midsommar avverkades. Grannen kom och lånade en slagborr (Jag älskar det! Inte att de lånade en slagborr en fredagskväll när vi hade middag med vänner, haha, men det här med grannsämja. Det har iaf startat bra!) & kidsen roade sig på olika håll i huset och plötsligt var det midnatt.

Idag har det varit en ganska lugn dag. Har hunnit med att vara på gymmet och träna (för första gången på 2 veckor så det var tufft men skönt!), shoppa lite med dottern, packa upp några lådor och organisera i lite skåp utan stress - och det har varit väldigt skönt. Precis vad jag behövde!

Gillar