Bubbel, våfflor & schack

I fredags eftermiddag anlände vi till vårt kära Solsidan och lugnet la sig på en gång. Jag hällde upp ett glas bubbel och grabbarna tog sig ett parti schack. Jag har aldrig lärt mig hur man spelar schack faktiskt. Lite konstigt på ett sätt, för jag gillar strategier och system. Men när det kommer till schack vet jag inte ens hur pjäserna får gå.

Som jag skrev tidigare var vi sedan inbjudna till grannarna för lite fredagsmysmat, sååå lyxigt! Först ostbricka och sedan en smarrig Club Sandwich. Just Club Sandwich hade vi själva pratat om att göra efter att vi sett det på Mästerkocken nyligen, men inte kommit oss för ännu.

En riktigt skön fredagskväll med prat och god mat! Det var sedan extra skönt att krypa ner i sängen och veta att vi inte hade en enda tid att passa på lördagen! Jo, möjligen mello då :-)

Tyvärr vaknade jag upp ganska stel i kroppen och med ont i nacken/axeln. Fattar inte vad det är som gör att jag får så ont emellanåt. Har sköna sängar och sköna kuddar. Har testat flera olika kuddar, har köpt specialkudde som jag har både hemma och i sommarhuset. Men det göt ont oavsett vilken kudde eller kuddar jag använder. Irriterande.

Eftersom det var Nutella-dagen i lördags överraskade jag familjen med Nutella redan till frukost (för dem som ville ha det) och sedan fortsatte vi med våffellunch med alla möjliga tillbehör några timmar senare :-)

Annars gick dagen i ett lugnt tempo. Pusslade en del. Bastade lite. Tog en långpromenad med man & hund. Planerade lite med dottern. Kollade mello. Kollade ett par avsnitt av Gåsmamman. Hade en jättemysig dag med familjen ♥

Söndagen har gått i en liknande lunk innan vi åkte hem till "stan" igen. Nu laddar vi inför en ny vecka. Det ska besökas lite möbelaffärer och köparna av vårt hus kommer förbi för att ta lite mått. Jag är inte precis orolig att denna veckan ska gå långsamt precis :-)

Gillar