Bubblor, astma & Monopol

Idag är det visst champagnens dag, vilket jag missat fram tills i eftermiddags :-) Och eftersom jag är ensam hemma med kidsen, har varit chaffis åt R som varit på kalas och L fortfarande är rejält förkyld så blev det noll bubblor här ikväll. Eller nu ljög jag lite, bubblor blev det, fast bara dem i Cola Zeron :-)

L är alltså fortfarande inte direkt på bättringsvägen och idag blev det besök hos doktorn eftersom hennes andning varit rejält ansträngd ett par dagar trots luftrörsvidgande och kortison. Tack vare att hon hade infektionsutlöst astma när hon var yngre så har vi fortfarande mediciner på recept. Precis innan hon skulle fylla två år åkte vi in till barnakuten första gången, natten innan vi skulle flyga till Thailand. Och nej, vi kom aldrig iväg, utan blev kvar på sjukan. Båda barnen har haft mycket problem med astma under sina första år tyvärr.

Dagens läkarbesök resulterade i mer medicin och konstaterandet att det nog bara är förkylningen som spökar. Skönt iaf! Nu håller vi tummarna stenhårt att hon repar sig ordentligt under helgen.

R & jag spelade lite Monopol i eftermiddags innan han skulle på kalas. Och jäklar vad han skinnade mig! Han tjongade till med de mörkblåa gatorna direkt och byggde hus - det gör ju en bankrupp på en gång om man hamnar där. Vilket jag så klart gjorde...

När R spenderade kvällen på kalas på JumpYard så tillbringade L & jag kvällen framför Netflix med sushi. En mysig kväll som fortsatte när jag hämtat hem R - fick båda barnen att hänga i soffan med mig - även om jag var den enda som kollade på Idol, ha ha! Hoppas på en god natts sömn, vilket det varit lite brist på den senaste tiden. Älskar att ha en "tom" helg framför mig!

Gillar

Kommentarer