Bubblor & avslöjanden

Fick ett mellotips hos Matplatsen för någon vecka sedan och kunde inte låt bli att beställa det. Klart att Schlager-Chrille måste ha Schlagerbubbel! Och ikväll ska jag testa bubblorna tillsammans med goda vänner när vi kikar på mello på tv.

Men igår var L och jag på plats på Malmö Arena och kollade in startfältet. Även om jag varit på mello ganska många gånger så var det ändå fascinerande att se vilket projekt ett så stort arrangemang är! Vi hade toppenbra platser precis vid scenen, rad fyra, så vi hade bra koll över allt som hände. Jag tycker att det är väldigt imponerande hur mycket som ändå klaffar, även om det ibland kan råka synas någon kamerakille i bild eller så. De har full koll på att nu välts stativet, nu kikar artisten in i den kameran och då kan någon smyga upp och ta bort det välta stativet.

Det ska bli väldigt spännande att se ikväll om programledarna lyckas kolla in i rätt kamera när de pratar, för det var lite trassel med det under gårdagen. Jag kör min sedvanliga resumé av låtarna efter kvällens tv-sändning men jag kan avslöja att jag inte tycker att det fanns någon riktig vinnarlåt, att det egentligen bara var en låt som jag inte tyckte var bra, även om det var flera som kanske inte hör hemma i mellosammanhang och att det förmodligen blir troschockrubriker imorgon :-)

Happy mello!

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Ja klart den passar dig =)
Jag gillade egentligen ingen låt från första deltävlingen, hoppas det blir bättre nästa helg. Kram
Ps. Nu börjat det gå neråt igen
nockinocki.blogg.se
Fiffi,
Åh, varifrån fick du tag i denna?
prinsessbakelsen.blogg.se