Bubblor & kräftor

Vaknade upp till en solig lördag. Intog frulle på "terrassen". Påbörjade jakten på kräftor och vi känna oss besegrade och nöja oss med havskräftor och räkor.


Vännerna kom och vi njöt i solen. Barnen lekte och fick bada i tunnan. Vi grillade korv och drack bubbel. Sedan badade vi vuxna medan barnen lekte vidare och kollade lite på film. R åt sitt godis i rekordfart medan L blev lite mörkrädd och inte ville sitta ensam kvar vid tv:n när de andra barnen lämnade för att leka.


Vi avslutade kvällen med årets första kräftskiva på Solsidan. Saknade insjökräftorna, men när vi försökt hitta i tre affärer så gav vi upp. Men vi hittade flera smarriga ostar :-)

När barnen blev tjuriga över att det inte gick att fälla upp (eller ner? Det var lite oklart..) stegen på leksaksbrandbilen, och för att kompisen inte ville vara med och spela Finns i sjön när han inte fick hitta på egna regler insåg vi att det var dags för kollektiv nattning av barn.

Lite lätt törstig av de salta skaldjuren och lite lätt stinn av den goda ostarna kryper jag nu ner och hoppas slippa drömma mardrömmar som den gångna natten. God natt!

Gillar

Kommentarer