Bugg, bula och besök

Jag tänkte bara skriva några korta rader innan jag ska leta upp min säng. Min säng där min dotter nu ligger... Hon fick göra det eftersom hon slog i huvudet precis innan hon skulle lägga sig. Det tjongade till rejält när hon slog bakhuvudet i fönsterkarmen (av sten/marmor) och bulan kom med expressfart. Min ledsna lilla tjej får sova i min säng inatt...

Tittade in här lite snabbt och blev så glad över att så många där ute i blogglandia tar sig tid att kommentera! Även om jag skriver för mig själv så är det på något sätt härligt att se att någon annan också har läst om mina vardagstankar! Tack alla ni som läser mina rader och tar er tid att skriva något tillbaka!!

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min lilla älskade L. Hon har varit helt underbar idag och även om hon var ledsen pga bulan så skrattade hon när jag läste saga för henne. Jag hoppas att hon somnade glad. Jag hoppas att bulan är försvunnen imorgon när vi vaknar. Och jag hoppas att jag inte är fullt lika trött imorgon när klockan ringer. Isf får jag kankse investera i en sån där väckarklockan som gör att det blir ljust i rummet... Och så hoppas jag att jag inte har någon träningsvärk imorgon... Var på dansen ikväll och i brist på min make så fick jag dansa med en äldre man som också var ensam denna gången. Om jag tycker att jag själv dansar dåligt så dansade han urkasst... Vet inte om jag lärde mig något egentligen, för han dansade inte alls som dansläraren visade iaf. Puh, så J, om du läser detta, du missade inte så mycket idag! :-) Men roligt var det iaf. Tänk om jag blir en sucker på bugg??!?

Gillar

Kommentarer

? Mamma Russin,
hej gums...

usch så tråkigt att få dansa med någon som är usel, hihi..

hoppas lilla Ls huvud mår bra idag så det inte blev nån hjärnskakning eller så..

visst är det roligt med kommentarer.. jag blir så glad över varenda en jag med.. 😊 kramkram
enburkrussin.se