Bus & blommor

Tycker att jag haft en ganska effektiv dag. Eller ja, jag har fått en del gjort iaf.

Började med att boka in en thaimassagetid. Det var år sedan jag var där men jag tycker inte att sjukgymnastbesöken gör någon effekt så why not. Sjukgymnasten skulle förmodligen inte alls rekommendera det för hon vågar knappt röra min nacke/axel, men det vågade massösen! Alla som säger: Å vad skönt! när man varit på thaimassage har inte själva varit på thaimassage. För skönt är inte ordet jag skulle beskriva det med. Iaf inte om man har så mycket knutor och trubbel som jag. Men att det gör ont känns ändå bra på något sätt. Frågan är hur det känns imorgon för direkt efteråt kände jag mig mörbultad..


Tog mig till skogen med doggenD och vi tog en lång promenad i rask takt med jag lyssnade på Podcast. Kändes grymt bra efteråt!

Hämtade upp kidsen och åkte till Busfabriken för att träffa L:s föräldragruppskompisar. Tror att barnen busade sig trötta. Det var iaf ganska tröttsamt att jaga en 2,5-åring som bara ville hänga med de äldre barnen...


Fredagsmys, i nystädat hem med fredagsblomman i blickfånget, framför tv:n med popcorn avslutar nu dagen. L var otroligt nog den som var tröttast och valde nästan att gå och lägga sig. R verkar inte lika trött och sover inte ännu. L orkade inte ens vänta på att vi skulle läsa ihop. Själv planerar jag att fortsätta kvällen med lite popcorn och veckans dubbelavsnitt av Greys som hade premiär i onsdags. Är också ganska trött och ser fram emot att slippa vakna till väckarklocka imorgon.

Gillar

Kommentarer