Busch Gardens

I torsdags var det underbart väder. Vi kom iväg tidigt till Tampa och nöjesparken Busch Gardens. Det var löjligt dyrt att köpa biljetter, men sedan ingick de flesta attraktionerna såsom både karuseller och safaritåg. Det märktes tydligt att det är lågsäsong nu, för det var inte köer till en endaste karusell. Vi fick på sin höjd vänta en runda tills det var vår tur. Vissa karuseller var det så folktomt vid att barnen kunde sitta kvar och åka en runda till utan att behöva gå av och på. Härligt för alla!
Det var en stor park och vi gick många steg under dagen för att ta oss mellan de olika områdena. Vi tittade på djuren och åkte karuseller om vartannat i en härligt blandad kompott. Det enda vi inte såg var nog lejonen.
 Det var ett trött gäng som landade på Pizza Hut i Tampa innan vi begav oss hemåt Sarasota igen. Det tog inte fem minuter i bilen innan vi hade den första sovande killen.

Men efter att ha åkt radiobilarna 6-7 gånger, uppskjutet 9 gånger, en mindre berg-&-dal-bana 5-6 gånger och diverse andra karuseller var det helt befogat att vara trötta. Och alla var nöjda, det var så klart det bästa!

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Vilket sammanträffande, mun brorson och hans familj var också där i torsdags!
www.blogger.com/profile/164327445204106220