Busiga baciller


Vår vackra lilla tjej klagade på ont i halsen igår och jag anade direkt när jag hörde henne prata att det var halsfluss på gång. Idag blev det ett besök hos husläkaren och jovisst. Ett solklart fall av halsfluss och svullen halsmandel (den andra är ju bortopererad).

Som tur är så är L inte jättepåverkad av de dumma bacillerna utan är på ganska glatt humör. Hon spelade Nintendo i väntrummet till läkaren och är nu ganska nöjd på hemmaplan med Tintin på dvd och en glass i magen.


Tyvärr är det Kåvepenin i vanlig ordning men L är superduktig med att ta den trots att den smakar illa. Nu är det bara 29 gånger kvar....  Yeah!

Gillar

Kommentarer

Martina,
Helt sjukt att de inte kan tillverka barnmediciner som smakar bättre. Inte ens tex alvedon med jordgubbssmak smakar ju gott.
Är de oroliga för att barn ska ta medicinen fast de inte behöver så får man väl som förälder se till att det inte står nåbart!
www.blogger.com/profile/138201751565117711
Maria,
Biter Kåvepenin på henne? Jag har ganska dåliga erfarenheter av denna penicillin... Hoppas att den biter bättre på L än vad den gjort på S.
Skönt att hon är pigg trots allt.

kram kram
sagafia.se