Buskar, bullar och knutor

Känner att det är lite snålt med inlägg och kommentarer från min sida just nu. Den här dagen har gått i ett rasande tempo! Det har varit en bra dag, en trevlig dag.

Först hade vi trädgårdsarbete på jobbet idag. Det finns både fördelar och nackdelar med att vara ett litet företag. Nackdelen (eller fördelen) kan vara att alla får göra allt, som att klippa gräs, buskar eller putsa fönster. Fördelen är att, trots att jag är en kontorsråtta, få vara utomhus en sån här dag med strålande sol!

När vi hade förbränt lite energi var vi tvugna att fylla på och käkade en riktigt smarrig midsommarlunch utomhus. Jag tror att jag börjar bli vuxen, för jag gillade alla sillarna :-)

Sedan blev det aningen stressigt en stund, jobb, fix med fröknarnas presenter, till dagis och midsommarfest. Men när jag sedan satt där i solen och tittade på L som käkade jordgubbstårta så var livet ganska skönt.

Hade gärna suttit kvar i solen men hade thaimassage inbokat. Aj, aj, fast det känns mycket bättre i ryggen, iaf så länge massösen inte trycker på det oändliga antalet knutor & ömma punkter jag har... Hemma kom ena grannen in och höll oss sällskap medan maten gjordes/grillades. Lite rosé, grillat och nypotatis senare var jag redo att sätta igång med köttbullarna, men då kom grannarna med efterrätt... Så klockan hann bli ganska mycket innan stekjärnet kom på spisen. Eftersom vi blir 14 vuxna & 10 barn i morgon så stod jag där ett tag. Jag gjorde det till en mysig stund, passade på att lyssna på en ljudbok ;-)

Nu är både thaimassagedoften och stekoset bortduschat och jag hoppas på lite sovmorgon i morgon. Hoppas att inte snickarna kommer allt för tidigt gör att bygga om vår entré & balkong...

Gillar

Kommentarer