Bye, bye!

Nu har vi vinkat av pappa J. L vinkade så länge att alla på tåget såg henne flaxa förbi när tåget susade iväg. Nu blir det 1,5 vecka utan någon att dela ansvaret med.
L och jag tar en extra myskväll och käkar gino med 70%-ig choklad och vispgrädde. Och herregud vad L kan äta! Tidigare åt hon en stor portion med spagetti och köttfärssås. Och R åt också en del, fast han var mer intresserad av lchf-pastan.. Tokiga lilla unge! Han verkar inte mycket för kolhydrater han, kött ska det vara!!

Kött rimmar på trött och hur vansinnigt det än låter så är jag tröttare idag, efter en hel natts sömn, än jag brukar vara. Tror inte att min kropp är van vid sömn helt enkelt...

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Oj ska du vara ensam så länge? Du är verkligen duktig hjärtat! Ja oftast är det väl så att man är mer trött efter en natt med sömn än efter en strulig natt. Hoppas du får sova inatt igen. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Är absolut inte avundsjuk på dig över att du ska vara själv hemma....hoppas att du kanske kan få avlastning någon timma då & då så du hinner andas lite.
En vecka max får R vara borta sedan börjar jag att knorra:-)

Hoppas på ännu en natt med bra sömn för er del!

kram kram
sagafia.se
Evsi,
Ni är välkomna till stugan i sommar!
Det kan va tufft att vara ensam
Med barnen... Men de fixar du vännen! Kramar
evsi.se