Bye, bye Barbie

Jaha, den där Barbien lär få åka tillbaka till affären.. Usch, vad tråkig L har varit ikväll... Hennes bästa kompis var här med sin familj och käkade middag. De har varit på semester i två veckor och tjejerna verkar ha längtat efte varandra. Men L var ganska bråkig vid matbordet, liksom stimmig och lugnade inte ner sig trots ett antal tillsägelser..  Det hela slutade med en marsch pannkaka i säng, medan jag skyfflade ner leksaker i en svart sopsäck. Hon bara hånflinade åt mig och drog ner massa leksaker på golvet och då fick jag nog och hämtade en säck..

Det känns så trist att jag nästan vill gråta.. Ok, hon är fyra år och kunde kanske inte riktigt kanalisera sin glädje över att få träffa sin bästa kompis, men... Ahh!!! J tyckte att jag var löjlig som tog undan hennes leksaker för han menade att hon ju ändå vet att hon får tillbaka dem.. Trist att inte få stöd där heller..

Antar att det kanske är en viss anspänning hos mig också som gör att jag blev så ledsen.. Längtar så mycket efter vår semester att det nästan gör ont i kroppen... Det är nu lite mer än ett dygn kvar tills avfärd.  Och imorgon ska jag börja dagen med ett tandläkarbesök, sedan jobb, sedan fot- & nagelfix på lunchen. Tur att man har en schysst chef så att man kan flexa lite och ta långlunch :-) På eftermiddagen är det utvecklingssamtal på dagis och det är alltid lika spännande och kul tycket jag. Sedan blir det packning och fix på hemmaplan, så jag antar att dagen kommer att gå i ett rasande tempo!

Hoppas bara att både L och jag är på bättre humör imorgon...

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Precis sådär har Viktor alltid varit, struntat i att man tänker kasta hans grejer. Ibland när han har bråkat har han letat upp nåt han inte vill ha och gått och gett det till oss så vi kan kasta. Det funkar inte alls att kasta leksaker, vi har lagt av med den metoden helt. Viktor tar vi med ignorans helt enkelt, det funkar bäst. Han vill bara ha uppmärksamhet och när vi struntar i honom lugnar han sig i regel. Han ska tex aldrig äta klart, utan gå och leka mitt i maten. Då äter vi andra i lugn och ro och låta hans mat stå kvar, sen brukar han komma och äta den kall till slut.

Jobbigt med sådana kvällar! Ha en skön semester!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Therese,
Även hos oss har en massa saker packats ner i sopsäck, men tror du ungen saknar dem?! nix!
Hoppas semestarn blir avkopplande!!! Kram <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723