Bye bye Hawaii

Jaha, nu är det plötsligt lördag kväll och vi har ställt klockorna på 4 inatt för att påbörja resan hemåt. Rapporterna hemifrån om stormvindar, regn & rusk får mig definitivt inte att längta hem..

Vår semester som nu pågått i 15 dagar har varit toppenbra. Det känns på ett sätt som en helt annan resa när vi var i San Francisco. Vi har hunnit med mycket men också slappat med mycket bad och bus. Vi har haft en riktig familjesemester men jag tror ändå att alla fått sina intressen tillfredsställda.


Supermätt i magen efter tex mex-middag och nöjd efter dagens sista-minuten-shopping kryper vi nu ner i sängarna på det här hotellet för sista gången. Grabbarna sover säkert snart - som vanligt. L får jag väl snart tvinga att stänga av iPadden - som vanligt. Själv ska jag också försöka sova - som vanligt. Fattar inte att jag kan ha så svårt att somna trots att jag sover ganska uselt och egentligen är urtrött.

Så, bye bye Hawaii! Det har varit en toppenresa!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Inte ett dugg avis ska du veta ;-P Skämt å sido varit härlgit att få lite glimtar via mobilen då jag legat sjuk å haft 25 minus utanför knuten ;-D Välkomna hem!
www.blogger.com/profile/107096415516469723