Cake pops

Även idag har det varit kalas i lejonkulan. Idag var det L:s föräldragruppskompisar med mammor (och en pappa) här för att fira våra sexåringar.

Gårdagens kalas innehöll marängsviss med en massa tillbehör, och dagens kalas våfflor. Båda kalasen erbjöds cake pops, vilket jag testat för första gången i mitt liv. Men troligtvis inte sista, för det var en kul grej och väldigt dekorativt på kalasbordet.


Cake pops med innehåll av Ballerinakex och lite philadelphiaost. Doppade i mjölkchoklad och dekorerade med lite strössel och en mini marshmallow.


En variant med citronsockerkaka och  philadelphiaost. Doppade i vit choklad och dekorerade med små strösselblommor.


Kladdkaka med en klick philadelphia, doppade i mjölkchoklad och kokos.
Det var lätt att göra, men ganska tidskrävande då det var många moment. Det funkade bra med vanliga grillpinnar som jag kortade av och sedan satte jag pinnarna i frigolit. Kanske inte den snyggaste serveringen men det var funktionellt att flytta fram och tillbaka :-)

Gillar

Kommentarer

CiliaH,
De blev ju jättefina! Kanske man skulle prova 😊

Låter som att ni haft en härlig helg 😊

Kram
ugglehuset.se
Tina,
Men jösses människa! Hur hinner du med allt? Vilka fina cake pops du har gjort, du är alltid så duktig gumman! Önskar dig en fin måndag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Russin,
men sååå fina och de ser så god ut.. hmm jag såg nån lchf variant av sånna någonstans.. måste nog leta upp det receptet..
russinsdagbok.se