Campinghelg


Så var det måndag igen, och måndagen är nästan över! Otroligt vad tiden går fort!
I lördags åkte vi alltså till vår stuga - även kallad Solsidan :-) Och ja, J har redan köpt grill dit. Eller förlåt, grillar!!

När vi kom till vår tomma stuga var det inte vara minusgrader ute utan även inne i stugan också. Trots eld i öppna spisen, elementen på och en värmare på golvet så tog det några timmar innan jag lät barnen ta av overallerna.. Lagom tills det var dags att åka hem på söndagen hade pingvinerna och isbjörnarna försvunnit och det började bli varmt :-)

Men vi hade det supermysigt! Utan möbler, men med varandra! Vi hade luftmadrasser, resesäng till R, tända ljus, ett par lampor i fönstren och det var lite som att campa. Vi grillade kort direkt när vi kom dit, sedan testade vi det kulinariska matlivet i Karlshamn på kvällen och frukost åt vi på madrasserna. Enkelt och mysigt.

Syftet med helgen, förutom att umgås, var att måla gäststugan och det fick J gjort under lördagen. Vi utforskade tomten lite och smidde lite lite framtidsplaner. Nästa gång vi kommer dit har förmodligen snickaren gjort sitt jobb och det är dags att måla inne i stugan och ta dit möbler. Så nästa gång, efter det, kanske vi slipper åka dit som familjen Taikon med prylar i precis hela bilen!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Vilket fint foto på D 😊
Kram Jenny
Maria,
Det lät som en riktigt mysig helg 😊
Fin bild på hunden!

kram kram
omlitenochmig.se
Fnulan,
Men jag vill me ha en stuga!!! ååå min dröm!!!!
Kortet är fantastiskt!!!
Kramen
www.femme.se/fnulan
Tina,
Åh så mysigt det låter vännen! Superfin bild på D! Sopporna gav jag upp på dag 8, då mådde jag så dåligt att jag inte längre funkade som människa. Nu ska jag försöka äta nyttigt och röra på mig istället. Egentligen det enda sättet att gå ner i vikt på. Eller i alla fall det sättet som jag tror är bäst för kroppen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
Det låter så mysigt och såg mysigt ut på bilderna på Insta =)
Fint namn på stugan också!

husnrnio.se