Carpa kvällen

Efter några dagar med riktig höstkänsla kom sommarvärmen tillbaka. Så ikväll ville vi carpa lite och passade på att hoppa upp på hojarna och cykla ner till stan och äta på en uteservering. Vi rullar snabbt ner för backen till centrum, det tar liiite längre tid hem när det är uppför, ha ha!

Vi käkade smarriga burgare och barnen drack goda shakes. Älskar att äta på ställen där det inte är krångligt - ingen grädde på jordgubbshaken, check, inget bröd på den burgaren, check!

Vad har du för tips när det gäller att ta vara på stunderna som ges? Att ta vara på kanske de sista sommarkvällarna? Eller en höstdag?

Imorgon drar pappan i familjen iväg på grabbhelg och vi pusslar vidare vårt vardagspussel. R ska testa på en ny aktivitet, och jag åker visst på ett föräldramöte där på en gång :-D Men vi carpar vidare då och passar på att köpa middag på ett annat favoritställe! To be continued :-)

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Mmmmm så gott de ser ut!!

nouw.com/linnealarssonss
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Å det där är vi så så dåliga på

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,

Då kan ni ju bara bli bättre, eller hur? 😊

nouw.com/popprinsessan

O måndags gjorde vi samma, sak och igår ville jag cykla till stan och t ett glas vin, men P hade huvudvärk. Får se om vi kan fånga carpe idag istället.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Ni verkar duktiga på att ta vara på tillfällena när de ges!

nouw.com/popprinsessan
Mirre,

Jag vart nästan besviken, jag vill ha höst nu, denna värmen är inte lika skön som sommarvärme, så tycker inte jag i alla falll, =D. Men det där såg härligt ut och gav sommarvibbar =D

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,

Det är lite svårt att veta om man ska ha jacka eller inte de här dagarna.. Fast idag var det riktigt kallt här! Soligt, men kallt.

nouw.com/popprinsessan
Emschen ,

Oh så gott det ser ut och låter härligt!

Jag älskar att carpa på enkla sätt tex ta kvällskaffet utomhus eller åka ut i skogen eller vid sjön och ta kvällsmackan där. Tyvärr hinns det inte med så ofta pga aktiviteter i familjen. Denna veckan är det aktivitet mån-tors så vi är glada att vi får i oss kvällsmat innan sängdags.

emschen.se
Popprinsessan
Popprinsessan,

Precis så har vi också det egentligen, därför är det extra viktigt att ta de där små stunderna när det går. Och att äta utomhus är ju alltid lite extra härligt!

nouw.com/popprinsessan
Paulina
,

Vad mysigt! Nu får vi njuta av det sista av sommaren. Hade fint väder här också. Så skönt att ha cykelavstånd till stan, det har jag med 😊

Popprinsessan
Popprinsessan,

Vi har nerförsbacke till centrum, värre är det när vi ska hem, ha ha!

nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Underbart med värmen tycker jag. Man måste verkligen ta till vara på alla vackra dagar för snart är det kyligare höst på ingång. Gott det såg ut maten nu mumsade på.

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,

Idag var det riktigt kallt här. Dock soligt och det gillar jag. Värre med kallt och regn...

nouw.com/popprinsessan