Chai, knutor och provlagning

Torsdag. Känns skönt. Jag har ju liksom fått en bonusdag eftersom jag är "ledig" på fredagar. Det känns ganska avslappnat i kroppen ikväll, antagligen för att jag inte känner mig stressad över något. Har mängder med saker att göra här hemma, men äsch, det kan vänta! Just nu känner jag bara för att ta det lilla lugna.

Vaknade imorse och kände mig öm i hela kroppen. Vet inte om det var pga trötthet, träningsvärk efter tisdagens dans eller något annat skräp i kroppen. Det känns iaf bättre nu även om det knakar och låter om mig så fort jag rör mig.. Imorgon är det dags för det 3:e thaimassagebesöket. Ska bli spännande eftersom hon hittade ganska mycket knutor vid första besöket. Vid andra besöket, efter en vecka, så gjorde det gräsligt ont och det kändes som om knutorna var större och/eller fler. Ska alltså bli spännande att se om det blir någon njutning överhuvudtaget imorgon.

Imorgon är det också dags för tjejkväll. Det är min vän C som kommit hem på besök och kompis H drar ihop en tjejkväll. Alla ska ha med sig en liten maträtt och jag gör något oväntat! Jag ska göra en rätt som jag aldrig provlagat!! Såå olikt mig!! Det blir en räk- & laxrulle och jag återkommer med resultatet... ;-)

Nu är det bara 3 dagar kvar innan J kommer hem och det ska bli riktigt skönt! Tycker iofs att de här två veckorna har gått fort och riktigt smärtfritt. Tror att mitt jobb-byte har stor del i det hela eftersom jag tidigare hade ett jäkla pussel att få ihop varje gång J var på resande fot. Nu är det så mycket enklare! Lovely!!

Som sagt, jag känner bara för att ta det lilla lugna, så nu ska jag gå och göra mig en kopp chai och slå mig ner i soffan med ett par nya tidningar som jag shoppade idag!

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Så skönt att höra att du bara ska ta det lugnt! 😉

Hoppas ni har det mysigt på tjejträffen du och Lilla L.

Kram, kram!!
www.blogger.com/profile/046181021213338000