Challenge, cleansing & cilantro

När vi kom hem från Björnrike hade jag bestämt mig för att köra igång direkt med en utrensning. En genomkörare för kroppen efter en massa onyttigheter i hela december och lite därtill.

J och jag hittade en bok i bokhandeln när vi var där för att köpa några sista julklappar och bestämde oss för att köra en challenge tillsammans. Det var Ulrika Davidssons bok 66 day challenge som fångade vårt intresse.

Så denna veckan har vi kört juicing, dvs bara druckit juicer och ätit lite soppa och det har gått riktigt bra. Idag var jag dock lite trött på juicer/smoothies, det måste jag erkänna :-)

Ikväll avslutade vi den här cleansing-fasen och åt vi en riktigt smarrig soppa, som dock inte ingick i bokens schema egentligen, men är ett recept av Ulrika. Kommer definitivt att göra soppan fler gånger. Och så var det ju koriander på som toppen - love it!

Det ska dock bli grymt gott att äta något mer än flytande imorgon :-D

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag och min fd sambo testade att göra en juicedetox en gång. Det gick inte så bra. Vi var så irriterade på varandra redan första dagen att vi inte ens fullföljde ett dygn...
nouw.com/annaskarblom
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag är imponerad att vi klarade 5 dagar!!
nouw.com/popprinsessan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Popprinsessan
Popprinsessan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229