Change of plans

Jag hade vissa planer för dagen, men det blev inte alls som tänkt. Först och främst var jag skittrött när klockan ringde, så redan där förändrades planerna något. Sedan ringde elkillarna när jag var på väg till dagis. De ville komma och fixa det sista efter renoveringen. Där förändrades planerna drastiskt. Och eftersom de sedan stannade ända tills klockan var ett så försvann planerna i tomma intet.

Men det gör inget. Har haft en mysig dag med kidsen. Även om L har verkat speedad mest hela dagen. Hon berättade att de hade gjort müsli på dagis, men att hon nu inte hann smaka innan hon gått hem, och tur var väl det, för honungen i den hade gjort henne som en duracellkanin! R har varit på ett något ocharmigt humör. Mycket gnäll för att komma från den killen som annars är så glad och nöjd.


Nu ska jag snart krypa till kojs och läsa lite. Har varit ruskigt trött idag och hoppas få sova gott inatt. (Och skulle jag få göra det så köper jag en trisslott imorgon!) Har inte ens satt på tv:n ikväll utan har suttit med datorn i knäet och ska ta fram min chicklitt-bok som börjar närma sig slutet. Läckbergs senaste ligger redo och väntar!

Imorgon är det fotografering på dagis så jag hoppas att båda mina ögonstenar vaknar upp på sina bästa sidor!
Glada gröna syskon!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Hoppas fotograferingen går bra i dag å att lillebror får vara med, men det får han säkert. Jag fick gå dit med Bogge i fjol så att jag fick ett syskonkort trots att han inte gick på dagis. FREDAGSKRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anonym
,
Hej hjärtat! Jag håller tummarna för att det blir köp av trisslott idag och att båda barnen är på strålande humör! Massor av kramar!