Change of plans

Efter mycket vånda har vi tagit beslutet att inte åka till fjällen över nyår. Vi har ju en egen liten stuga i Björnrike som vi skulle åkt till tillsammans med vänner. Men redan för någon månad sedan tog vi beslutet att det inte kändes bra att åka med en annan familj eftersom vi skulle ha svårt att isolera oss om någon skulle få Covid.

Och just det här med risken att bli sjuk, så där 90 mil hemifrån, i en stuga som man måste lämna en viss dag eftersom någon annan ska in i den kändes inte alls bra. Det, och funderingar över hur sjutton liftfrågan ska lösas Coronasäkert, gjorde att vi till slut kände att vi skippar helt att åka i år.

Visst hade det varit mysigt att åka upp och få uppleva lite snö. Men det kommer fler år. Just nu verkar det också vara lite för varmt för att det ska vara någon bra skidåkning ändå, vilket så klart känns bättre för maken (som ÄLSKAR att åka skidor), men det hinner förstås ändra sig till nästa vecka.

Nu har vi iaf bestämt oss för att inte åka, utan åker till vårt "sommarhus" över nyår istället. Same same but different. Det är bara 2 timmar hemifrån (om någon skulle bli sjuk) och vi kan stanna hur länge vi vill (om någon skulle bli sjuk). Vi kommer att ha ett bra jullov där också, även om det blir utan snö.

Nu ska vi bara försöka se det positiva i detta. Tex behöver jag inte alls packa lika mycket för en vecka i Blekinge som en vecka i Björnrike :-)

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Klokt beslut att inte bo ihop med vänner i dessa tider

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja det kändes rätt, och nu åker vi ju inte själva heller.
nouw.com/popprinsessan

Låter som ett bra beslut. Och i år måste man ta många beslut och ägna mycket mer tanke åt saker. Vi får lära oss ett nytt beteende. Oavsett så kan vi bara göra det bästa av situationen och er dom.arhus verkar ju vara en bra plats att vara på.

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Sommarhuset är verkligen inget att klaga på, vi trivs jättebra där och det blir skönt med något annat. Det enda trista är att det inte alls är julpyntat, men vi får väl ta med lite ljusslingor .-)
nouw.com/popprinsessan
K,

Det är verkligen så himla trist att inte åka till fjällen och åka skidor över jul och nyår. Det känns i hjärtat när jag ser att flera anläggningar öppnade i fredags. Hoppas att det blir lite Fjällen nästa år i alla fall

kamillaskamera.com/
Michelle ,

Vad tråkigt att nu får missa det hela men jag förstår och tycker det är sunt o förnuftigt . Det ser ialf väldigt vackert ut med snön 😊

michellefrandell.blogg.se
Marie,

Ja förstår att det känns blandat, men jag hade inte heller åkt. Så klokt beslut. Jag hoppas att man kan se lite ljusare på framtiden nästa år, att 2021 har ngt possitivare, kanske inte första delen, men till sommaren

sweeetwordsbymirre.com
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

är härligt med skidsemester och snö men ni kommer få det jättemysigt i sommarstugan också även om fjällen är det vanligaste så här års..

nouw.com/stegsamlaren
Madde ,

Det var ett klokt beslut, även om det var tråkigt. Nu får vi hoppas på 2021 istället. Som jag önskar att allt blir normalt snart igen.

www.nouw.com/madelena
Fnulan,

Väldigt klokt tycker jag! Man ska inte utsätta sig i onödan. Och ni har ju så fint i ert nya paradis!! Stor kram

www.fnulan.se
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, vi kan verkligen inte klaga! Det blir ju ett fint miljöombyte oavsett och vi trivs verkligen i vårt sommarparadis!
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Just risken att bli sjuk långt hemifrån, gör att vi också hållit oss hemma sedan i mars. Nu måste vi se till vårt hus på Öland, det får bli några dagar över nyår. Men känner vi det minsta lilla innan vi åker, så stannar vi hemma.

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Precis! Det gäller att vara anpassningsbar och bara åka om alla känner sig friska så klart. Tyvärr tror jag inte att alla tänker som vi gör 😊
nouw.com/popprinsessan
Hilma
Hilma,

Det låter som ett bra beslut tycker jag <3

nouw.com/hilma