Chock!

Lillkillen har inte varit helt piggelin idag, men jag kände faktiskt en liten tand på väg upp så det kanske är den som spökar. Eller så är det de där vattkopporna som jag har väntat på. Fast nu vet jag inte om de behöver komma... Nu när J åker till Kina och jag ska vara själv med barnen och doggen D. Fast det slår väl inte fel....

Trots den urdåliga sömnen inatt har R inte alls sovit mycket idag. En timme på fm och en halvtimme på em, det talar visserligen emot att han är sjuk tycker jag. Vi får väl se helt enkelt. Han fick iaf Alvedon när han skulle sova.

Busloppan L är pigg, men har fått kliat sig så mycket på ryggen/rumpan/benen att hon är helt rödprickig. Det ser dock inte ut som koppor, utan mer som om hon varit torr och rivit sig. Så vi får väl se hur det också ser ut imorgon.

Nu ska jag chocka mina vänner som kanske är inne och läser detta. Jag har varit ute och sprungit idag!!! Jodå, så att..... Det blev en nätt liten intervallrunda på 20 min, det gäller att inte ta ut sig allt för mycket i början.


Nu är bara frågan hur jag ska få ihop fler rundor när J är i väg, det gäller att planera och kanske kalla in en barnvakt om det ska gå att få ihop. Och fråga 2 är hur mycket träningsvärk jag kommer att ha imorgon...

Gillar

Kommentarer

cecce,
Duktiga du!! Heja! Det där med barnvakt tycker jag du ska utnyttja. Tjugo minuter är ju inte så mycket.
Hoppas barnen håller sig friska bara!

Kramar!
www.ceccesblogg.blogg.se
CiliaH,
You go! Själv har jag haft en vilodag idag och laddat inför morgondagens pass med sonen, innan jobb...
Håller tummarna för att kopporna håller sig borta nu din gubbe är utomlands men som sagt, om de kommer, kommer gärna Matilda och jag på besök!

Kram
ugglehuset.se
Russin,
Men BRAVO vännen.. gud så duktig du är och som du får pyssla för att få lite egen tid. .:)

Här kommer jag få "hyra" in sonen ikväll tänkte jag för gubben jobbar kväll igen.. 😟 men men det går nog bra..

nu ska jag till jobbet, kram
russinsdagbok.se