Christmas Night 2016

Förra helgen var det min fest, denna helgen var det julfest på YSB men där emellan har jag hunnit med Christmas Night med Magnus Carlsson & Jessica Andersson!


Hade valt platser på rad fem, men i vanlig ordning fanns inte de främsta raderna så rad 2 var det vi egentligen satt på, ha ha! Mitt i rök och snö :-) Men med fantastisk närhet till artisterna.

Dessa fantastiska artister! Det är tydligt att de känner varandra väl, för även om det är ett inövat manus så får de det att låta ganska spontant och naturligt. De bjuder på sig själva och använder både minspel och kroppsspråk för att förmedla känslor.


Förutom grymma sånginsatser hade de GRYMMA outfits! Jessicas många olika klänningar var helt fantastiska! Och Magnus hade förutom snygga kläder också snygga skor - som vanligt :-)

Jag har försökt gå tillbaka i minnenas arkiv och kan nog konstatera att det var fjärde året det var (och vi var på) Christmas Night, Dessförinnan var det tre år med Magnus julkonsert i kyrkan. Tycker att det är en fin tradition vi har, mamma och jag!


Det var lite annorlunda låtar som framfördes i år. Och så blir det väl när man gjort en sån här turné i så många år. Saknade kanske liiite igenkänningsfaktor på vissa av låtarna. Men grymma röster, grymma outfits, grymma musiker och grymt snyggt alltihopa! Kommer givetvis att gå nästa år också om det blir ytterligare en turné!

Gillar

Kommentarer