Christmas Night 2018

Men oj vad tiden går! Ha ha, jag hinner verkligen inte med. Bloggen blir väldigt lidande.. Jag tänker varje dag att jag ska hinna blogga, men... Nja, det går sådär alltså! Har nu flera inlägg som jag så gärna vill få ner.


Ett är tex från i lördags när jag, enligt tradition var på julkonsert med Magnus Carlsson. Enligt tradition är det mamma och jag som gått inte mindre än NIO gånger på Änglarnas Tid & Christmas Night. Det har alltså blandats med Änglarnas Tid i kyrkor och Christmas Night i konserthuset.


I år var det Christmas Night, och förutom Magnus var det Elisa, Sofia Källgren & Tommy Nilsson. Underbara sångröster hela gänget! Och Elisa kan visst spela trumpet också, imponerande! Hon sprudlade av glädje och kanske lite av sin graviditet också :-)

Det var en fin konsert, som vanligt. Julstämningen infann sig och jag längtar verkligen tills fönsterputsarna har varit här imorgon, så att jag kan börja hänga upp stjärnor och sätta fram ljusstakar, ha ha!

Både Magnus & Sofia Källgren har ju enormt grymma röster och register! Magnus kan verkligen sjunga fantastiskt bra både högt och lågt.


Tommy var väl kanske lite den udda fågeln i sällskapet. Han var ganska tydlig med att traditionella julsånger inte riktigt är hans grej, och han fick sjunga Öppna din dörr till slut. Galet lång är han, den där mannen!

Ska bli spännande att se vad det blir nästa år, Christmas Night eller Änglarnas Tid. För något MÅSTE det ju bara bli, så att vi kan fira 10-årsjubileum, mamma och jag :-D

Gillar

Kommentarer

Therese,
Men så otroligt mysigt, vilken fin tradition ni har skapat där! Givet måste ni hålla i så ni får jubilera nästa år 😃 Hoppas putsandet går fint så du kan gå loss å pynta sen! 😃 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723