Clarins

I december var jag ute för att köpa lite nya ansiktsvårdsprodukter och fick ett mycket trevligt bemötande av en säljare på Kicks. Eller inte. I USA blev det shopping och nu har jag testat mina nya Clarins-produkter nån vecka. Kicks-säljaren informerade mig om att krämerna inte ska lukta gott, att det inte är det viktiga, men här måste jag säga att jag ÄLSKAR hur mina produkter luktar!!! OCH säljaren i USA tyckte inte att jag skulle satsa på den ansiktscremen som jag själv var inne på, för den var jag FÖR UNG för!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ha ha!!! Inte konstigt att jag shoppade av henne :-)

Gillar

Kommentarer

Det är bra att säljarna är brutalt ärliga för annars hade vi säkert köpt produkter till "för ung" hy hela tiden. Har fått höra det med och behövde det.

Jag har också flera clarinsprodukter hemma som jag är väldigt nöjd med.
Jag har även deo och handkräm. Förutom de har jag en som "piggar" upp under ögonen, Eye contour Gel och en som stramar ansiktet lite under make-upen, Beauty Flash Balm. De båda är helt topp och fungerar kanon (på mig i alla fall)
Bra med en sjöman som arbetar på en passagerarbåt. Då får han handla Billigt i Tax-Free butiken.

Har ännu inte kommit på vilken butik min present finns i. Väntar spänt. Det måste vara värsta saken nu efter det här.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491
diana,
Är också väldigt nöjd med de produkterna! Fast tycker de innehåller lite för mycket "okända ämnen" , vill gärna ve´ta vad som finns i hudcremerna. KRAM
dianasblogg.blogg.se
Åsa,
Härligt med såna kommentarer!! Då köper man!!
Vissa undrar man ju varför de jobbar med service....
www.blogger.com/profile/180557897380679127