Cocktails och doftkrus

Ok, måste kanske skriva lite om Disneyland. Det var superbra! Fick nästan tårar i ögonen över hur fascinerad L var när hon fick se Askungen, Snövit mfl på "riktigt"!! Och så fick hon ju åka hästkarusell, Tekopparna, Dumbo-karusell, åka igenom Nalle Puh-land mm mm. OCH köpa en klocka med prinsessor! OCH en prinsesskeps och solbrillor! Kan det bli bättre? Ja, det skulle nog vara för mamma och pappa att solen sken och att det inte var en enda kö i så fall :-)

Nu har vi varit i Thailand, Phuket, några dagar. Vi bor på ett riktigt lyxigt ställe och eftersom det är lågsäsong just nu så är här väldigt lite gäster. L har givetvis charmat all personal här och har blivit riktigt kaxig!

Lite om lyxen:
- Igår var det cocktailparty, gratis drinkar! Iofs bara under en timme, men iaf!
- Varje em kommer det en kille och tänder värmeljus i ett doftkrus på badrummet... Och det är en skjutvägg mellan badrummet och själva somvrummet, så om man vill kan man ligga i badkaret, eller stå i duschen och kolla på tv.
- Vi har en balkong med värsta inbygda soffan så att man kan sitta och njuta av vädret och utsikten på en skön madrass.
- Luftkonditionering på restaurangen

Ja, det kommer nog att bli svårt att hitta ett annat ställe som känns lika lyxigt. Men imorgon åker vi vidare. Karonbeach ska få sig en andra chans några dagar! Förhoppningsvis lite shopping, för här finns absolut inget annat än stranden och det här hotellet... Det är väl det enda negativa.

Gillar

Kommentarer