Concerts coming up

Vi är ganska "kända" för att ha fulltecknade kalendrar och det gör kanske inte saken lättare när vi bokar upp oss nästan ett år i förväg... Det är egentligen INTE min grej att göra det - meeeen, när Celine Dion kommer till Sverige får man ju göra ett undantag!!

Bild lånad från Friends Arena
I augusti 2020 ska maken och jag gå och se/höra Celine Dion i Stockholm, tjoho!! Maken lyckades knipa finfina platser också, så jag längtar redan :-)
Fast vi har faktiskt varit på en Dion-konsert en gång tidigare. 2013, när vi var i Las Vegas, såg vi Celine Dion på Ceasars Palace. Det var så klart häftigt och det ska bli spännande att se vad som förändrats på 7 år, ha ha!

En annan artist med grym pipa som jag gärna hade sett live är Whitney Houston - vilket ju av förklarliga skäl är omöjligt! Har sett dokumentärer med henne där man ser henne på scen och OMG vad hon tog i och jobbade med hela kroppen, bara för sången! 
Har du någon/några artister du gärna skulle vilja se live?
Mycket konserter nu, för imorgon ska J & jag gå och se Sanna Nielsen. Också en tjej med fantastisk röst :-)

Gillar

Kommentarer

carro,
Som jag har förstått det så gäller det att vara snabb med att köpa biljetterna innan dom tar slut.Jag skulle nog med största sannolikhet slarva bort biljetterna.
cuevas.blogg.se
Sofie,
Så häftigt, henne hade jag också kunnat tänka mig se
nouw.com/sofiefriden
Madde,
Lite avundsjuk är jag faktisk. Hon är grym den kvinnan.
www.nouw.com/madelena
Michelle
,
Va kul att gå på Celine Dion konsert jag personligen
tycker hon har världens vackraste sångröst . En naturbegåvning
Hon va min idol som tonåring och älskade att sjöng till Titanic
Amanda Kanterfors,
Vad häftigt att ni har sett henne i Ls Vegas det måste ha varit en riktig häftig upplevelse. Hoppas konserten blir lika bra nästa år 😊
nouw.com/amandizan
Fröken Rödlök,
Kompisen ville köpa biljetter till henne men hörde att de var sjukt dyra på flera tusen. Synd. Vad skoj med Sanna Nielsen.. Henne har jag sett uppträda i en kyrka när hon sjöng julsånger. Så magiskt.
www.frokenrodlok.se
Bland Kastruller och Vinglas,
Skönt att fler än vi har fulltecknade kalender...fast denna helgen är något lugnare, vilket är så skönt. Det är ju så roligt att hitta på saker, så det blir lätt mycket.
Kul i alla fall att ha något att se fram emot. Just nu väntar vi på en konsert i November med det danska rockbandet DAD som kommer till stan. Någon jag skulle vilja se igen är Pink Floyd som jag såg 1989, det var nog mitt livs konsert.

Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
jessica burman
,
åh vad kul, green day skulle jag vilja se 😊 <3
Åse
,
Vad roligt att gå och se henne. Hon har sån röst
Yela,
Men åh så himla roligt! Hon är ju så otroligt duktig
yela.se