Crap - big time!

Har haft lite ont i ena bröstet ett par dagar och idag har det utvecklat sig till mjölkstockning.. Crap, crap, crap!! Det gör otroligt ont! Tog en varm dusch tidigare när J och L var på jympan, men jag höll på att svimma i värmen. Har haft väldigt ont i huvudet också så det var säkert pga det. Nu ikväll känner jag mig som Big-Mama-Milk-Machine och har inte gjort mycket annat än suttit i soffan och ammat lillkillen... Usch vad jag känner mig nedstämd...

Och jag vill verkligen inte säga till L att jag har ont någonstans, för de senaste dagarna har hon nämnt att hon har ont i magen, fast det har inte märkts något på henne. Jag tror att det ev kan vara för att jag pratar om att lillebror har magknip. Så inte nog med att jag har otroligt ont, jag vill helst inte att L märker det heller. Vilket inte alls är hur jag brukar hantera känslor gentemot L..

Innan det blev som värst så hann lillebror och jag med ett besök på bvc. Han har gått upp nästan 400 g denna veckan också och det känns skönt. Jag har mat och han får i sig den. Ska jag plocka fram något positivt idag så är det väl att det blev 60 mim promenad idag :-)

Gillar

Kommentarer

Linda,
Stackars dig, fy mjölkstockning är pest, har haft det en gång och jag hoppas jag aldrig mer behöver uppleva det.
Hoppas du känner dig bättre i dag och att det är påväg åt rätt håll.
Jag vet jag köpte bröstvärmare på apoteket som jag tyckte var jättebra, hade alltid som på mig när jag var utomhus.
Kram
www.uppochnervandahuset.se
Anonym
,
men fyyy, det gör ju så ont.. skönt att det löste sig tillslut iaf..
håll boobisarna varma nu..;)

KRAM