Crap också!

Igår blev det lite knasigt och L råkade få i sig mjölkprotein. Hon mådde lite illa under dagen men jag tänkte inte på det och hon åt middag med god aptit. Efter jiu jitsun hade hon mått illa igen och gick till sängs tillsammans med en plastbunke.. Och vid midnatt kom det... Stackars lilla älskling!

Och efter ett par timmar började R hosta, en hosta som inte ville sluta trots luftrörsvidgande. Så, jag har legat bredvid en stackars utslagen L och varit beredd varje gång hon rört en muskel, samtidigt som jag haft R på mig, hostandes mig i ansiktet och ganska klarvaken. Inte så många minuters sömn alltså.

Tyvärr var jag tvungen att jobba idag eftersom de flesta av mina kollegor var på resande fot. Det kändes lite tufft att väcka barnen, som båda sovit så dåligt på natten. L hade iaf fått sova ok efter avbrottet, men på morgonen visade det sig att hon inte alls var ok i magen. Dumma mage!


L var med mig på jobbet och vid lunch lugnade hennes mage ner sig och hon började åter få lite färg i ansiktet. Vet inte om man ska se detta som ett kvitto på att det är mjölkprotein hon inte tål... Vi får helt enkelt fortsätta 3 veckor till och se vad läkaren säger då. Pratade med en allergisköterska idag som tyckte att vi skulle låta läkartiden stå kvar även om det då inte blir 6 mjölkfria veckor.

L har fått behålla både lunch och middag och nu är det tyvärr R som inte mår så bra.. Astmastånket blir värre och han hostar hela tiden. Alltid är det något,  men man ska vara tacksam så länge det inte är något allvarligt!

Gillar

Kommentarer

Emelie,
Åh stackars lillan 😟 Nog låter det som att mjölken är boven 😟 Tror inte läkaren ser det som något negativt att hon råkat få i sig snarare ett klart tecken.

Och stackars lille R med hosta. Använder ni flytande Ventoline? Jag tycker den är helt suverän!

KRAM
undermyumbrella.se