Cykel, rosé & pannkakor

Tillbringade fredagskvällen hos en god vän, tillsammans med barnen. Blev bjudna på tacos och jag även på ett glas rosé. En skön kväll som hastigt och lustigt fick avslutas närmar plötsligt satt och sov i soffan. Nope, ingen bra idé eftersom a) vi skulle cykla hem b) jag ville att han skulle somna i bra tid när vi kom hem (utflykt imorgon).
Lite tårar, gnäll och ett par "vält" med cykeln (R då, inte jag! Det var bara ett glas rosé!) kom vi hem. Men då bröt R ihop igen när jag skulle slänga ihop lite pannkakor (till den där utflykten imorgon) för a) han ville blanda - men inte när jag hällt i mjöl?!?! b) för han trodde att jag hällt ut smeten c)c) oklart...


Imorgon bär det av till grannlandet Danmark och nöjesparken Bakken tillsammans med L:s teaterkompisar. Tyvärr ska det regna hela dagen, vilket det även gjorde förra året när vi var där med samma gäng... Fördelen då var noll kö till karusellerna... Försöker se det positivt, även om jag inser att jag kommer att få offra mig och åka med R som är helt galen i karuseller. Me, not so much.

För att försöka minska stressen imorgon har jag förberett pannkakorna, morgondagens kläder till båda barnen & mig själv, tagit fram ryggsäck, regnkläder och ombyte till R.  Nu tror jag att jag ska kunna sova gott!

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Hoppas det blir uppehåll åtminstone..
När jag var liten regnade det ALLTID när vi åkte till Skånes djurpark och vattenlandet i Tomelilla. ALLTID!
www.blogger.com/profile/111605893110558312