Cykeltur, strandpromenad & beslut

Igår hade vi bestämt oss för att cykla ner på stan för att hitta något att äta till middag. Vi blev tipsade om Strandhuset & ringde, som tur var, när vi var på väg, för att kolla om det fanns bord. Det är ändå 6 km dit så det hade känts lite onödigt om vi kommit dit och det varit fullt...

Men vi fick ett bord och hojade dit. Det var mycket folk ute och på strandpromenaden kändes det nästan som om vi var utomlands vid Medelhavet någonstans. Vi bor otroligt fint!

När vi kom fram visade det sig att vi fått ett bord inomhus. Frågade om det inte fanns något ute, vi ville passa på att njuta av kvällssolen. "Tyvärr" fanns det bara småbord på stranden, vilket innebar att vi satt bredvid varandra som i en soffa med två små bord framför oss. Det blev superbra! Inte en massa andra bord tätt inpå och vi satt och bara njöt av utsikten över mot Danmark. Helt fantastiskt att vi bor så att vi ser ett annat land :-D

Vi blev alla nöjda med våra rätter, rejäla portioner var det också. Verkligen ett bra tips som jag är glad att vi följde! Visst gjorde vädret sitt, men det blev en mycket mysig kväll där vi hade det trevligt hela lilla familjen.

Det är tydligt att jag inte cyklat på länge - känner mig lite öm i axlarna idag, ha ha! Det är verkligen dags att börja stärka upp den här kroppen nu!

Idag har barnen och jag förflyttat oss till Solsidan igen. J ska jobba lite mer innan han joinar oss. Men det känns så skönt att vara här och nu ska vi bara ta det lugnt några dagar. Det har varit fullt ös hela sommaren: mycket projekt med det nybyggda huset och med tomten och allt runt omkring & många härliga vänner på besök. Nu har vi tagit det mogna beslutet att bara vara själva ett par dagar. Avsluta sommarlovet på ett härligt sätt och bara ladda för hösten.

Gillar

Kommentarer

Marie,
Det lät som ni fick en toppenhärlig stund där id stranden =D
sweeetwordsbymirre.com
Kamilla,
Härlig känsla det måste varit att sitta i kvällsolen och kika bort mot Danmark. Så himla fin bild på dig och pojken
kamillaskamera.com/
Låter som ett bra beslut! Det är skönt att bara vara och ladda batterierna. Härlig belöning på cykelturer med god mat och känslan att vara vid Medelhavet. Njutbart!
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Paulina
,
Vilket fint ställe. Känns ju som utomlands när det är vid stranden så. Hade ju också velat sitta på uteserveringen ☀️
No Problems!,
Så härligt att sitta direkt på stranden och äta god mat! Perfekt ju! Bara att se på bilderna får en att glömma alla problem!
problems.se/hemorrojder-5-enkla-steg-for-s