Dag 1 - Kvällen

Det blev buffémiddag på restaurang Skakkes Hols och jag tror att både mammor och barn åt med ganska god aptit. Trots att vi fått frukost, lunch och fika under dagen så smakade det ändå gott med lite mat i kistan efter safariäventyret. Och att man sedan fick ta glass själv till efterrätt var det iaf en ung dam som insåg ;-) Fyra glassar blev det totalt igår om jag räknat rätt. Får se om vi slår det rekordet idag :-)


Det var många trötta mammor och barn som återvände till hotellet. Några av mammorna var Camilla, Nina, Maria, Helen, Åsa och Evelina. Nina och hennes son Olle delar rum med mig och L. Barnen är lika gamla och verkar ha ganska skoj ihop. Det var dock liite diskussion igår när vi skulle bestämma vem som skulle ligga i överslafen (två bäddar viker man ner från väggen) - vilket så klart båda barnen ville. Det slutade med att Nina fick vara smidig och klättra upp för stegen..

Det var också liite svårt att komma överens om vilken film de skulle se innan de somnade och till slut blev det Herkules som båda sedan verkade tycka var ganska skoj. Efter lite skoj och stök somnade sedan båda barnen på ett kick! Ja, vi mammor också :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Så mysigt ni verkar ha det gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Amanda,
Så härligt ni har det! Och idel "kända" ansikten var det här inne idag. Kul!
creyla.blogg.se
Anonym
,
Haha, Ronja från Stena line känner jag lite! Hon gjorde praktik på mitt jobb för tre år sen!

Vad kul att se allt ni gör!!
Kram jcool
Mrs Moet,
Å där har vi ju Bambi på hal is 😊

Kram och god natt. Ses i morgon.

Åsa
www.mrsmoet.se