Dag 2 - Djurs Sommerland

Våra smarta arrangörer tänkte till när de såg väderprognosen i morse och bytte plats på dagens aktiviteter. Då det var solsken på förmiddagen började vi dagen med ett besök på Djurs Sommerland.


En MYCKET trevlig anläggning som är både badland och nöjespark. Vi valde dock bort baddelen idag, både pga tiden och temperaturen. De var mycket proffsiga och trevliga på Djurs Sommerland som valde att öppna upp parken en halvtimme tidigare för oss så vi hann åka lite karuseller innan det öppnade för övriga besökare! Tom jag vågade mig upp i Skattön (28 m hög, 455 m lång & 70 km/h)!!
Mest nervösa blev nog hela ligan när vi åkte jungelbåt och vi plötsligt såg ett vattenfall i slutet av en tunnel som vi åkte in i... Snacka om att det tog max 5 sekunder att slita fram regnkläderna ur väskan!! Fast jag kan avslöja att de inte behövdes ;-)
Det var utmärkt väder för nöjespark då solen sken och det var riktigt härligt. Det var också precis lagom med besökare för vi behövde inte stå i kö på ett enda ställe :-) Det var en ren och fin park med mycket grönska och trevlig personal.
Vi kommer definitivt att besöka Djurs Sommerland igen! Och det tror jag inte att L kommer att protestera emot!

Gillar

Kommentarer