Dag 4 - Hem

Så vaknade vi upp till sista äventyrsdagen med Bloggbussen. Det kändes lite sorgligt, men samtidigt är det klart att det ska bli skönt att komma hem. Saknaden efter övriga familjen känns nu.. Och resan som började med lite kräkkaos höll på att sluta med lite väskkaos. När vi sitter på bussen på väg att köra ombord på färjan inser jag att L saknar sin Nicke Nyfiken-ryggsäck! Ahh, den är förhoppningsvis kvar på hotellet där L tagit av sig den i foajén… Det var bara att ringa till Sofia på Stena Line som snällt nog åkte tillbaka och hittade väskan. Puh! TACK Sofia!!
Vi åkte Stena Carisma till Göteborg som var en expressfärja och gick i susande fart med sina jetmotorer. Endast två timmar tog det, men vi hann med lite shopping, ett besök hos personalen på bryggan, besök av Nicke Nyfiken, glass (nähä!) och lite lek. 
Sedan blev det lite stress för att hinna med ett tåg hem, vilket inte var det lättaste med alla väskor och påsar! Men vi hann! Och med sällskap på tåget gick det susande fort hem! Det känns verkligen som om det var mer än 1,5 vecka sedan L och S träffades för första gången!!

Gillar

Kommentarer

Therese,
VAd roligt det har varit att få följa eran resa 😊 Har läst men varit dålig på att kommentera. Vad skönt att både kräk och väskkaos blev bra till slut. Kram!
www.blogger.com/profile/096933811762772303