Dagarna går

Men oj vad dagarna går! Vilket underbart sommarlov/semester vi har! Sommaren började lite skakigt med lite lite sol, men nu har det ordnat upp sig!


Vi har haft en härlig balans under vår ledighet. Vi har träffat många vänner & familj/släkt, men också fått till lite familjetid.


I torsdags kom våra kära vänner på besök. Barnen lekte, badade & busade. Vi vuxna njöt av solen och bubbel. Och babbel. Och bad. Och den ljuva sommarkvällen. Precis som det ska vara i augusti.


I fredags åkte vännerna vidare och vi fortsatte njuta av god mat och fortsatte att småtjaffsa á la 4-årstrots och 9-årsattityd. Men vi lyckades göra det godaste pizzan på grillen vi någonsin gjort! Så pass att J  nog gärna hade gjort pizza igen i lördags - om vi inte varit så fräcka att vi bjöd hem oss själva till faster & farbror som redan hade mina föräldrar på besök i sitt sommarhus. En sån där spontan kväll som resulterade i massa båtåkning, en trerättersmiddag och lite quiz.


Idag har vi bara njutit av solen. Eller jag har bara njutit. J har klyvt ved. Jag har mest legat i en solstol och lyssnat på podcast. Så där ovant att bara ligga helt still att jag nästan inte klarat det. Och jag har BADAT! Flera gånger! Det är inte ofta förekommande annars. Inte i Sverige. Det ska vara varmt för att jag ska bada. Och det var det tydligen idag.

Barnen & jag slängde också ihop en liten marängtårta. Köpta maränger, köpta bär, köpt lemon curd. Men grädden vispade vi själva :-) Och smarrigt blev det! Sedan bjöd barnen oss på bio. Vi fick biljetter och de hade dukat upp med både dricka, godis & snacks framför tv:n. Så vi glömde bort allt småbråk om himlande med ögon, stampande små fötter, gnäll om flytvästar och senap eller inte senap på grillkorven och drömde oss bort bland magiska leksaksaffärer istället :-)

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Helt underbart, lite av varje och en underbar sol 😊 Kram
nockinocki.blogg.se