Dagen blev en bra dag

 Så var det Nobeldagen och min födelsedag idag. Jag hade bestämt mig för att för första gången i mitt vuxna liv faktiskt vara  l e d i g  på min födelsedag. Jag hade bokat in mig på 80 minuters (!) helkroppsmassage och tänkte sätta mig på ett fik med en bok som sällskap och bara njuta av att vara.

Meen, så väckte L oss strax innan fyra i natt och skulle gå på toa. Hörde efter en stund något som lät oroväckande likt en spya som träffade golvet... Och ja... Ingen magsjuka, dock hennes struliga mage som protesterade mot något igen. Men jag låg på helspänn och var orolig att det skulle komma mer och när J:s väckarklocka ringde så tyckte jag att vi skulle skippa firandet av mig på morgonen och låta henne sova.

Hon vaknade dock upp och var hur pigg som helst och ville ivrigt ge mig sina presenter som hon pysslat ihop själv :-) Och svärmor kom som en räddande ängel och passade barnen medan jag åkte på min massage. Sedan tog barnen och jag en tårta med till jobbet och bjöd grabbarna på fika och eftersom pappa var där fick han också lite födelsedagsfika.


Kvällen har spenderats med sushimiddag, finfina paket och blommor och trots den inte helt planerade starten av dagen så har det varit en härlig födelsedag!

Tack alla nära och kära för presenter, kort, telefonsamtal, sms och facebookhälsningar idag! Jag känner mig så tacksam för alla fina människor som jag har i mitt liv!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Låter som en fin & bra dag trots en mindre bra start.
Fina presenter!!
Grattis ännu en gång ❤

kram kram
omlitenochmig.se
Jenny,
Kram fina Christel!
nockinocki.blogg.se
Tina,
Oj så fina presenter! De var du verkligen värd! Vilken start på dagen! Tur att det blev en bra dag trots allt! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Helen.HUSnrNIO,
GRATTIS i efterskott!
Vilka fina presenter du fått 😊 Hjärtat var verkligen jättefint!
Skönt att det inte var någon magsjuka på g!
Ha en fin onsdag!
husnrnio.se