Dagen efter

Det var en kul kväll igår! Mycket bubbel, en hel del julmat, mycket dans och fest! Det blev dock inte mycket sömn, men det känns ändå helt ok eftersom jag var förståndig nog att inte dricka alkoholhaltiga drycker allt för sent :-)
Lite ordningsvakt som jag var höll jag koll på både borttappade jackor och plånböcker på bussen hem (en buss vi hyrt), men glömde istället mina egna skor! Smart.... Ja, alltså det var skor som låg i en skopåse, inte dem jag hade på mig på bussen ;-)
Jag överlämndae städningen av jobbet åt J och vännen F. Dock var det inte så farligt som jag hade förväntat mig. Det blir ju alltid (konstigt nog) lite bråttom när bussen kommer och alla ska gå. Men det kändes ändå som en städad tillställning - fast det var ju bara "förfesten" innan själva julbordet.
Själv har jag hämtat hem lillkillen som inte verkar ha varit helt piggelin hos farmor. Fast nu är det full fart i gåstolen, så frågan är om det är de där tänderna som ploppat upp i veckan som spökar. Nu ska jag passa på att mysa lite med lillebror innan övriga ligan kommer hem igen. Gissar att alla kommer att barikadera soffan i em :-)

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Kul med lite kalas och det är väl som det ska om man är lite trött dagen efter 😉
www.blogger.com/profile/152418758898993061