Dagen idag

Idag har vi haft en mamma-barn-dag. L fick välja lite vad vi skulle göra så vi började dagen med ett besök i nalle-butiken. L valde ut en nalle (tyvärr den fulaste....) som hon vill ha i julklapp. Hon fick faktiskt erbjudandet att få nallen redan idag som en Halloweenpresent, med något klädset, för att sedan få önska sig andra kläder och attiraljeri julklapp. Men hon tackade faktisk nej och ville hellre ha det i julklapp!


Sedan pysslade L lite på Dunkers kulturhus medan lillebror svettigt sov i vagnen. Han sov och jag ville inte riskera att han skulle vakna så han låg där i fleece, jacka och mössa.. Lockarna kryllade sig av svett när han vaknade och det var dags för fika :-)


När vi kom hem lekte busungarna lite på L:s rum medan jag röjde lite i garderoben. Hittade tre tomma (?) skokartonger och sammanlagt fick jag ihop en hel kasse med skräp. Varför hade jag det i garderoben?!?


Och ikväll har det kommit utklädda barn för lite Bus eller godis. Blev lite nervös när det knackade på innan vi ens hade hunnit stänga dörren efter det första gänget. Men det lugnade ner sig. Undrar om det var vår tända pumpa som lockade? ;-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hoppas du har en mysig fredagskväll finaste!! Kram
www.blogger.com/profile/064520350022772886