Dagen idag

Jag har haft svårt att sova hela den här veckan. Vet inte varför. Värmen kanske? Flera kvällar har jag tänkt lägga mig tidigt för att få tillräckligt med sömn, men nej. Igår tänkte vi lägga oss tidigt för att J skulle upp tidigt för svensexa idag. Bara för det hann klockan bli över 12 innan vi la oss och sedan har L sovit väldigt oroligt. Gnällt i sömnen och så plötsligt kom hon in till oss. Hon var med mig uppe på toa, men skulle inte kissa. Däremot drack hon ett stort glas vatten i två omgångar när vi var tillbaka i sängen. Och J har säkert sovit dåligt för att han skulle upp tidigt och kände sig lite stressad. Så, ännu en natt är avklarad utan speciellt mycket sömn. Trist att vara trött när man kommer till jobbet på tisdag... Men, som jag brukar säga, det löser sig!

Det blev både grillade havskräftor, en vanlig röd kräfta (bara för att smaka) och lammracks med rotfukter och balsamicosås igår. Och jag kan säga att jag STINKER vitlök idag! Satte ju i mig lite vitlöksbröd också.... Var tvungen att gå upp och skölja med munskölj nu på morgonen för jag står inte ut med mig själv :-) Och stackars de 21 grabbarna som ska vara med på samma svensexa som J.....

Dagen idag innebär inte så mycket. Sola, softa, käka kräftor och räkor ikväll och hoppas på att L får sin sista stjärna idag! Då blir det en ny, stor, rosa cykel till henne! Vi får väl se vad den här dagen bär med sig!

Gillar

Kommentarer

Fru Evelina,
åh en till med sömnproblem! såg att det var fullmåne häromdagen, har hört att man kan sova sämre kring den tiden men värmen spelar nog också in!

tack snälla för fina ord!!! de värmer =) vi fick veta könet på ett 3d ultraljud för ett par veckor sen.

kram, trevlig lördag!
happilyeverafter.se
Ingela la la,
Det är lite jobbigt när man inte får sova... det tycker jag med.

Tur att det inte var såna ansträngande aktiviteter på schemat idag då 😉 Sol och bad är ju rätt ok.

Hoppas ni får en bra dag!
Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Wojtan,
Hej

Nu har jag läst ifatt hos dig. Låter så gottmed alla skaldjur som ni äter, det bästa jag vet.
Hoppas på att få åka på lite kräftfiske med grannarna.
I morgon brakar det loss!!!!

Kram Wojtan
www.wojtansblogg.se
GucciMama,
Jag åker dit endast för SHOPPING i STORA LASS 😊 Det ska bli så roligt:-)
Tro mig min resväska kommer vara helt tom när jag åker. Endast 2-3 ombyten:-)
guccimama.blogg.se
Mamma russin,
hej hopp..:)

god morgon .. usch låter som en natt med mycket att stå i.. så där stressade och inte kan sova brukar jag bli med när jag ska upp tidigt, jobbigt..

hoppas ni får en fina dag och L tar sin stjärna.. en ny fin ROSA cykel är ju inte fel, hahaha..

kramkram gumman
enburkrussin.se
Elin - Ett hus till oss,
Åh så gott med kräftor. Härligt att det snart är riktig säsong för det 😊
etthustilloss.blogg.se
Miafia,
Vad tyckte du om röda kräftan?

Hoppas du får sova bättre snart och sen är det ju faktiskt så att vi grejar allt på något konstigt sätt. Hur trötta vi än är så ORKAR VI!

Många kramar
www.blogger.com/profile/180519662011476715
Åsa,
Jag har också haft svårt att sova. Tror också att månen har nåt med det att göra sen klart värmen.... Kanske ångesten över att vi börjar och jobba oxå!!!;D
www.blogger.com/profile/180557897380679127