Dagens citat

Dagens citat av min lilla älskling. Hon satte sig i bilen, i sin bilstol och sa att hon ville spänna fast sig själv. När jag kollade så hade hon inte klickat i själva spännet. Jag sa att det var jättefarligt och att om vi krockade så kunde hon dö. Vi har pratat en del om döden, så det var inte för att vara elak som jag sa så. Då svarar hon mig:

"Som Michael Jackson när han åt för mycket medicin!"
Otroligt!Jag frågade vem som hade sagt det, och - surprise! - det var en viss kille på dagis. Just den delen förvånar mig inte det minsta, det som dock förvånar mig är att L har kommit ihåg en sådan kommentar. Hon vet ju inte ens vem MJ var. Jag var tvungen att sätta på en cd i bilen på en gång för att "visa" henne vem det var.
Ha ha, hon är för söt min lilla prinsessa! Ikväll har hon spelat sitt Dora pc-spel och hon har blivit grym. Det är typ tredje gången hon spelar det och hon har plötsligt riktig koll på hur hon ska hålla musen och klicka. Hon tog en paus för att vi skulle cykla/gå och mata ankorna och hon har bra fart nu. När vi kom hem satt hon en stund vid datorn igen och jag sa att det bara skulle bli en liten stund innan det var dags för nattning. Hennes nya grej är att säga åt mig att blunda för att hon ska göra saker och "överraska" mig. Plötsligt sa hon åt mig att blunda och så kom hon framtrippandes och hade då tagit på sig sin pyjamas utan att jag behövde säga till henne! Hon borstade tänderna och kissade och sprang till sängen utan problem! Min lilla gullunge! Som nu vet vem Michael Jackson var!

Gillar

Kommentarer

Låter som du hade en helt perfekt dag igår. Vad härligt. Du skrev ju innan att hon var på ett bar humör nu för tiden och det vill jag lova. Vilken ängel.
Kram
www.blogger.com/profile/109044080995754491