Dagens ris

(Går)Dagens ris går till damen på Ica Maxi som trängde sig framför mig igår. Jag brukar aldrig säga ifrån, men då kunde jag inte låta bli. Det var ju bara jag som stod där! I kö för att få en självscannad vara kontrollerad. Plötsligt gled damen/tanten upp bredvid mig och fram till den ena kassörskan som stod och höll på med pengar. Jag bet mig först i tungan, men frågade sedan med trevlig ton och ett leende "om det inte såg ut som om jag stod i kö?" Tanten, vände sig snabbt om och svarade att "det gjorde väl jag också, jag stod minsann också i kö". Ehh, nej.. Men jag bara log och sa "Ok, då säger vi så!" medan jag kanske skakade lite lätt på huvudet.

När tanten inte fick hjälp av den upptagna kassörskan förflyttade hon sig vidare till avstämningskassan där den kassörskan också var upptagen med annat. Ha ha!

Kassörskan som varit upptagen med att mata in sedlar i kassan vinkade fram mig och sa att det var Pensionärstisdag och tyckte att jag gjort helt rätt. När jag gick ut ur butiken stod tanten fortfarande kvar i kassan. Ha, en del straffar Gud med detsamma, eller vad är det man säger :-)


För att kompensera mot dagens ris bjuder jag också på dagens ros :-)

Gillar

Kommentarer

Gemsofmylife,
Ibland ska man säga ifrån 😉
Vilken underbar ros
KRAM Sanna
www.blogger.com/profile/125615922577976195
Therese,
Ha ha helt RÄTT! Tycker pensionärer många gångare är fräckare än ungdomar...
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Jenny,
Blir faktiskt väldigt upprörd när folk inte har FOLKVETT. Egentligen skulle man inet bry sig att lägga sin energi på det, men ibland kanm man liksom inet låta bli. Tyvärr får jag tunnelseende och gör bort mig ibland.. Kram fina du!
nockinocki.blogg.se