Dagens tre

Ha ha, ja det går verkligen snabbt att komma tillbaka till verkligheten igen. J åkte på grabbweekend imorse. Ja, eller vecka blir det visst, dör destinationen Hawaii tar det äkte tid att resa till...

Började dagen med en promenad med min lilla familj.


L har varit ömsom duktig ömsom not so nice. När hennes kompis var här var L lite dum och stängde dörren för att kompisen inte skulle komma in och berätta att L varit ute på trottoaren (för att kolla på kaninen som sprang in till grannen). Hon skrek och var ingen trevlig kompis. Så ikväll har vi pratat mycket om kompisar och hur en bra kompis är.


Lillebror har inte heller skött sig helt exemplariskt idag ;-) Han fick följa med på föräldramöte och tog tillfället i akt att visa upp sin nya tonart... Lillkillen som alltid är väldigt tyst och glad visade klart sitt missnöje. Inte så att han skrek eller grät, bara gjorde väldigt höga ljud under mötet. Och han har fortsatt här hemma så det var knappt det gick att läsa saga för storasyster.


Fina D slipper höra de höga tonerna eftersom hennes extramatte och extrahusse gärna ville låna henne några dagar. De frågade om jag behövde hjälp nu när J är ute och reser, och egentligen behöver jag inte det, fast visst visst underlättar det att slippa dra ut båda barnen flera gånger om dagen oavsett väder. Och det ska ju inte alltid vara på våra villkor, när vi behöver hjälp. Så nu är D på lyxweekend hon också. Långa promenader, kli på magen och smakbitar i köket står nog på hennes agenda :-)

På min agenda står det snart sängen.

Gillar

Kommentarer