Dags för nästa....


Tyvärr avslutades vår dag igår ganska abrupt. L mådde inte riktigt bra, hon ville inte äta och hade ont i huvudet (eller ont i hjärnan som hon sa). Och så kom det då. Kräket. Som tur var hade min förståndiga lilla tjej en spann vid sin sida så vi slapp iaf den typen av sanering..

Hon somnade i bilen hem och var ledsen när hon vaknade till när pappa J bar in henne i huset. Hon hade ont i sitt huvud och hade lite feber så hon fick en alvedon innan hon snabbt somnade vid min sida. Hon har sovit hela natten, men gnytt lite emellanåt. Hon vaknade upp vid 9-tiden och sa att hon mådde bättre, men somnade om. Men någon timme senare vaknade hon igen och var inte alls pigg. 39,3 i feber och ett lååångt, inte så trevligt toabesök.. Dock inget kräk..puh!

Dagen har spenderats i soffan framför tv:n och febern har gått ner. Matlusten finns inte och en liten macka med smör är vad hon fått i sig idag. Hon är också rädd för att dricka och tror att hon ska kräka igen, så det är svårt att få i henne tillräckligt med vätska också. Får väl bli mycket isglass här i kväll...

När jag tyckte att det var nog med tv för en stund så la hon sig i sin säng och somnade på en gång. Nu har hon sovit i 1,5 timme och jag hoppas att hon vaknar upp och är lite piggare. Ahh!!! Here we go again. Håll nu tummarna att min lilla prinsessa inte ska behöva vara sjuk lika länge som sin bror!

Gillar

Kommentarer

Maria,
Men fy så tjatigt 😟
Krya på henne i massor!

Kram kram
sagafia.se
Therese,
Nääääe, fy. nu känner jag nått enormt med dig/er. Inte igen! Fy. Stackars de små. Håller tummarna å tårna att detta är snabbt övergående denna gången <3 KRAMISAR
www.blogger.com/profile/107096415516469723