Dålig fantasi, fantastisk bedömning & envis hosta

Måndag på hemmaplan, med min egen hosta och dottern med halsont. Försökte få till en tid på vårdcentralen för lite hostmedicin och kanske en titt i dotterns hals med tanke på hennes historik med halsfluss. Men nej, det gick inte. Jag fick en tid imorgon, men inte dottern. Hade ju varit smidigt att beta av oss båda två samtidigt...

Nackdelen med att bara hänga hemma så här är att jag tappar all matinspiration. idag blev det falukorv och (stuvade) makaroner. Sonen önskade det och när maken sedan föreslog det trodde jag att de hade pratar ihop sig :-) Vi äter aldrig makaroner och falukorv när hela familjen är hemma annars, det är mer sånt jag och barnen kan äta när J är ute och reser. So, hit me! Berätta vad ni har ätit idag? Eller går? Eller ska äta imorgon? Jag behöver inspiration!

Annars är jag stolt som en tupp idag! Båda barnen har fått fina kommentarer & bedömningar på sina uppgifter och prov idag! Ord som fantastiskt och ordlös nämndes! Inte för att jag varit orolig, båda barnen är duktiga i skolan och gör sitt bästa. L är extra taggad nu iom att det är nian och de ska söka sig vidare på julbetygen och än så länge verkar det inte vara några svårigheter för R att gå i fyran.

Så glöm nu inte att ge mig lite middagstips!

Gillar

Kommentarer