Dålig sömn & dum mage

Nu har vi ankommit Hawaii. Dock har vi fortfarande lite problem med tidsomställningen. Inte helt lätt att flyga i 12 timmar och skruva tillbaka klockan 9 timmar. Att sedan flyga 6 timmar till och skruva tillbaka 2 timmar till gör det inte enklare. Vi vaknar i ottan varje dag. Eller R vaknar klarvaken, vi andra hade säkert kunnat ligga och slöa ett tag till. Men när han vaknar är det ON direkt.

Varken L eller R ville/kunde tydligen sova mellan San Francisco (eller rättare sagt Oakland) & Hawaii vilket gjorde att R sedan somnade när vi gick en runda på Waikiki på kvällen. Klockan sju var ju nio för honom San Fran-tid... Rörigt! Det gick inte att få honom att vila en stund och sedan vakna, utan han var bara superledsen av trötthet. Det blev hotellrummet och sängen och hela ligan sov när klockan var 21....


Fast ett par timmar senare var det dags för L att må dåligt igen.. Hennes mage gör mig knäpp! Stackars lilla tjej som ska behöva vara dålig på sin semester. Som tur var befann vi oss iaf på ett hotellrum och inte på ett flygplan.

Klockan 5 hade vi sprungit på toa några gånger och det var dags för lillkillen att slå upp ögonlocken. Jodå, semester var det... Nu verkar L må bra, men vi får gå i omgångar till frukosten och försöka fixa något litet till henne så att hon kan prova äta något. Och idag SKA hela familjen banne mig sova middag så att vi får rätt på den här jet lagen!

Gillar

Kommentarer

LouiseiTurkiet,
Åh vad härligt det låter med Hawaii och kul att fira in nyåret där.

Om du gillade julkalender som Emily Dahl hade på sin blogg under december månad så vill jag tipsa dig om min fotoutmaning 2015.
Den är uppbyggd på samma vis men under ett helt år istället. En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

Ha en bra Tisdag och god fortsättning på nya året.
Kramar Louise
www.louiseiturkiet.blogg.se